The Rancor Pit Forum Index
Welcome to The Rancor Pit forums!

The Rancor Pit Forum Index
FAQ   ::   Search   ::   Memberlist   ::   Usergroups   ::   Register   ::   Profile   ::   Log in to check your private messages   ::   Log in

Rancor Pit Website
Post new topic   Reply to topic    The Rancor Pit Forum Index -> The Rancor Pit Users/Forums Info -> Rancor Pit Website Goto page 1, 2  Next
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Revenant
Sub-Lieutenant
Sub-Lieutenant


Joined: 27 Dec 2007
Posts: 73
Location: Tennessee

PostPosted: Mon Jan 14, 2008 11:50 am    Post subject: Rancor Pit Website Reply with quote

What's up with the rancorpit.com website? I keep getting a ton of error messages.
_________________
"Told you, we did. Warned you, we tried. Now screwed, we all are... way to go Kenobi." - Jedi Master Yoda

"The boy is plain dagnasty evil!" - Obi-Wan Kenobi
Back to top
View user's profile Send private message AIM Address
Matthias777
Commodore
Commodore


Joined: 08 Aug 2007
Posts: 1835
Location: North Carolina, USA

PostPosted: Mon Jan 14, 2008 12:06 pm    Post subject: Reply with quote

The site loads fine for me...is it only a particular part of the site that's giving you errors?
_________________
Arek | Kage
Back to top
View user's profile Send private message
Ankhanu
Vice Admiral
Vice Admiral


Joined: 13 Oct 2006
Posts: 3089
Location: Nova Scotia, Canada

PostPosted: Mon Jan 14, 2008 12:06 pm    Post subject: Reply with quote

Working fine for me.
_________________
Hotaru no Hishou; a messageboard about games, friends and nothing at all.

Donate to Ankhanu Press
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website MSN Messenger
vong
Jedi


Joined: 30 Aug 2006
Posts: 6699
Location: Ottawa, Canada

PostPosted: Mon Jan 14, 2008 12:14 pm    Post subject: Reply with quote

Same for me.

What Platform (Operating system) and Browser are you using?
_________________
The Vong have Arrived

PM me if you want user created content uploaded to my site: http://databank.yvong.com/index.php
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Xynar
Commander
Commander


Joined: 10 Aug 2003
Posts: 279
Location: Valparaiso, IN

PostPosted: Mon Jan 14, 2008 2:42 pm    Post subject: Reply with quote

The menu doesn't function in IE7, Windows Vista. If there wasn't a site map, I'd be worried.
_________________
Xynar
The Great Adventurer
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Revenant
Sub-Lieutenant
Sub-Lieutenant


Joined: 27 Dec 2007
Posts: 73
Location: Tennessee

PostPosted: Mon Jan 14, 2008 2:56 pm    Post subject: Reply with quote

I'm using Vista at Home and IE7 at work, I get the message:

Frame:[object]
Layer:0.divoCMenu1b
Layer:0.divoCMenu1_0

But no links or even the site map work for me.
_________________
"Told you, we did. Warned you, we tried. Now screwed, we all are... way to go Kenobi." - Jedi Master Yoda

"The boy is plain dagnasty evil!" - Obi-Wan Kenobi
Back to top
View user's profile Send private message AIM Address
Ray
Commodore
Commodore


Joined: 31 Oct 2003
Posts: 1449
Location: Winnipeg, Manitoba, Canada, North America, Western Hemisphere, Earth, Sol, Western Arm, Milky Way

PostPosted: Mon Jan 14, 2008 8:46 pm    Post subject: Reply with quote

Revenant wrote:
I'm using Vista at Home and IE7


There's your issues right there.
_________________
"And you, sitting in that turret, doing nothing but pick your nose..." "Just marking my kills." - Fitz and S.C. MacDuff
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website Yahoo Messenger MSN Messenger
vong
Jedi


Joined: 30 Aug 2006
Posts: 6699
Location: Ottawa, Canada

PostPosted: Mon Jan 14, 2008 8:52 pm    Post subject: Reply with quote

Ray wrote:
Revenant wrote:
I'm using Vista at Home and IE7


There's your issues right there.


Hmm, wonder what happens if you run IE7 in computability mode...

or install Mozialla Firefox Wink
_________________
The Vong have Arrived

PM me if you want user created content uploaded to my site: http://databank.yvong.com/index.php
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Loc Taal
Grand Master (Admin Emeritus)


Joined: 17 Jun 2003
Posts: 805
Location: Wisconsin, USA

PostPosted: Mon Jan 14, 2008 10:04 pm    Post subject: Reply with quote

Sorry, I haven't gotten around to modifying the code for the drop-down menus to function with IE7. As vong stated, they do work with Firefox (which is a better browser than IE7, imho). The sitemap should work ok in IE7 though.

Click here for the rancorpit.com sitemap
_________________
"Mind what you have learned. Save you it can." --Yoda
Back to top
View user's profile Send private message
Doomhead
Commander
Commander


Joined: 08 Oct 2007
Posts: 252
Location: In the Heart of Texas

PostPosted: Mon Jan 14, 2008 10:05 pm    Post subject: Reply with quote

I got the same messages after they installed some up dates at work (with IE7), at home I run firefox... no problems!
_________________
"Well hello Mister Fancypants. Well, I've got news for you pal, you ain't leadin' but two things, right now: Jack and s**t... and Jack left town." - ASH

http://www.box.net/shared/cn6f7sdkog
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website AIM Address MSN Messenger
Mike S
Cadet
Cadet


Joined: 22 Aug 2008
Posts: 24

PostPosted: Sat Oct 25, 2008 10:30 am    Post subject: Reply with quote

It loaded just fine for me today
Back to top
View user's profile Send private message
DarthMortis
Lieutenant Commander
Lieutenant Commander


Joined: 23 Sep 2008
Posts: 126
Location: Moorhead

PostPosted: Sun Oct 26, 2008 12:23 am    Post subject: Reply with quote

I don't particularly hate Windows, it's a good operating system, it's just what people do it, with all the virus' and whatnot. I would suggest getting FireFox http://www.mozilla.com/en-US/
_________________
"I believe the Jedi are weak so they give up their emotions. I believe the Sith are weak so they give up to their emotions. I lay somewhere in the middle, not afraid to keep my emotions, but afraid to lose myself in them." - Daroth Mortanis
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website AIM Address MSN Messenger
Mike S
Cadet
Cadet


Joined: 22 Aug 2008
Posts: 24

PostPosted: Tue Oct 28, 2008 9:25 pm    Post subject: Reply with quote

DarthMortis wrote:
I don't particularly hate Windows, it's a good operating system, it's just what people do it, with all the virus' and whatnot. I would suggest getting FireFox http://www.mozilla.com/en-US/


Believe me, as someone who works in IR I wouldnt call windows a good OS.
Back to top
View user's profile Send private message
DarthMortis
Lieutenant Commander
Lieutenant Commander


Joined: 23 Sep 2008
Posts: 126
Location: Moorhead

PostPosted: Thu Oct 30, 2008 1:08 am    Post subject: Reply with quote

Mike S wrote:
DarthMortis wrote:
I don't particularly hate Windows, it's a good operating system, it's just what people do it, with all the virus' and whatnot. I would suggest getting FireFox http://www.mozilla.com/en-US/


Believe me, as someone who works in IR I wouldnt call windows a good OS.


The operating system is good for what it's meant for : User friendliness. If there weren't so many viruses made for Windows it would be a much better operating system.
_________________
"I believe the Jedi are weak so they give up their emotions. I believe the Sith are weak so they give up to their emotions. I lay somewhere in the middle, not afraid to keep my emotions, but afraid to lose myself in them." - Daroth Mortanis
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website AIM Address MSN Messenger
Mike S
Cadet
Cadet


Joined: 22 Aug 2008
Posts: 24

PostPosted: Wed Nov 19, 2008 9:49 pm    Post subject: Reply with quote

DarthMortis wrote:
Mike S wrote:
DarthMortis wrote:
I don't particularly hate Windows, it's a good operating system, it's just what people do it, with all the virus' and whatnot. I would suggest getting FireFox http://www.mozilla.com/en-US/


Believe me, as someone who works in IR I wouldnt call windows a good OS.


The operating system is good for what it's meant for : User friendliness. If there weren't so many viruses made for Windows it would be a much better operating system.


I actually think MACs are more user friendly. I am a PC person but I have considered making the switch.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    The Rancor Pit Forum Index -> The Rancor Pit Users/Forums Info All times are GMT - 4 Hours
Goto page 1, 2  Next
Page 1 of 2

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group


v2.0